Laagste prijs
Snel geleverd
Spoedlevering
Gratis drukproef
Op maat gemaakt

Met carnaval buttons, pins, medailles en emblemen met jouw eigen ontwerp

Voor velen is carnaval een gebruik dat is verbonden aan een bepaalde periode in het jaar. Voor sommigen is het echter een “way of life”. Het carnavalspak komt niet alleen in de eerste maanden van het nieuwe jaar uit de kast. Ook de laatste maanden staan, vooral in het zuiden van ons land, bol van de activiteiten. Wie echt fanatiek met carnaval bezig is sluit zich meestal aan bij een vereniging. De ene bouwt wagens voor de optocht, de ander geniet van het spelen van blaasmuziek. De leden van een carnavalsvereniging hebben iets gemeenschappelijks, en stralen dit uit via kleding en versieringen. Op het gebied van dat laatste kan Vianen Trading van unieke toegevoegde waarde zijn.

Voor carnaval promotionele artikelen bestellen?

Wil je voor carnaval medailles, buttons, pins, patches of welke andere variatie dan ook bestellen, bijvoorbeeld om een speciale gebeurtenis benadrukken? Dan biedt Vianen Trading een breed assortiment. Met jouw eigen ontwerp maken wij graag:

In carnavalsland viert men graag een feestje. Het getal 11 staat natuurlijk centraal, en het bereiken van dat aantal jaren bestaan of lidmaatschap is reden voor een aandenken. Een speciale medaille, button of embleem kunnen wij tegen zeer gunstige tarieven leveren. Je hoeft trouwens niet bang te zijn dat iemand ontdekt dat je met iets speciaals bezig bent. Indien gewenst verzenden wij versieringen voor het carnavalsoutfit discreet!

Unieke producten voor carnavalskleding

Met carnaval zijn jubilea niet zomaar iets. Het gaat gepaard met grote eer en veel uiterlijk vertoon. Daar hoort een mooie medaille, fraai embleem of geestige button bij. Elk jaar het nieuwe carnavalsmotto op je carnavalskleding? Wij regelen het graag voor je. Lever vandaag nog je ontwerp aan via info@vianenonline.nl of neem contact op met onze verkoopafdeling via 0348-407089 als je vragen hebt. Wij zorgen ervoor dat je helemaal klaar bent voor de Elfde van de Elfde, het Prinsenbal, de Vastenavond en de muziekfestivals en de viering van carnaval zelf!

Titel

Go to Top