Laagste prijs
Snel geleverd
Spoedlevering
Gratis drukproef
Op maat gemaakt

Pins Laten Maken: Unieke en Tijdloze Speldjes

Een speciale pin gaat lang mee en heeft een tijdloze uitstraling. Naast tijdloos gaan kwalitatief goede pins ook een lange tijd mee.

Vianen Trading maakt duurzame pins voor een lage prijs.

Na het plaatsen van uw order maken we meteen een digitale werktekening. Zo weet u precies hoe het eindproduct er uit komt te zien. Tevreden over ons ontwerp? Dan gaan we meteen over tot productie van uw pins.

Promotiemiddel, sieraad of een uniek cadeau? Het is in ieder geval een tijdloze herinnering.

Voordelen van duurzame pins van Vianen Trading

Hoge kwaliteit, beste prijs
Veel verschillende soorten pins
Verschillende soorten sluitingen
Luxe giftbox (optioneel)
Binnen 2 tot 4 weken geleverd

Uniek juweel in uw eigen stijl

U heeft verschillende opties om de pin precies te maken zoals u in gedachten heeft. Elke variant heeft zijn eigen kenmerk.

Hard emaille pins worden gemaakt met synthetisch materiaal. Het heeft een luxe uitstraling en behoudt zijn kleur levenslang. Bij pins van zacht emaille ontstaat er iets meer reliëf, doordat het emaille iets dieper in de pin ligt.

U kunt ook kiezen voor de eeuwenoude cloisonné techniek. Met deze techniek wordt geplet draad in bepaalde motieven op een metalen ondergrond aangebracht.

Gegoten pins zijn de perfecte optie voor het maken van 3D pins. Door middel van een vloeibaar mengsel wordt het in de gewenste vorm gegoten.

In een reliëf pin worden geen verschillende kleuren gebruikt. Het bevat alleen een metaalkleur. Dit type pin wordt vaak gebruikt voor evenementen en logo’s.

Bedrukte pins zijn geschikt voor logo’s of afbeeldingen met kleurenverloop en schaduweffecten. Dit is uw pin als u meer details wilt op uw pin.

Er zijn ook verschillende soorten sluitingen mogelijk voor uw pin. De standaard sluiting is de clutch pin, maar er zijn bijvoorbeeld ook sluitingen met een beschermdop, knijpdop, magneetsluiting en schroefsluiting.

Alle pins zitten standaard in een plastic zakje, maar nog een stuk mooier zijn onze luxe giftboxen en andere verpakkingen. Vind de meest geschikte verpakking voor uw pin.

Hoge kwaliteit, lage prijs en snelle levertijd

Een pin laten maken door Vianen Trading is een aanrader wanneer u oog heeft voor kwaliteit, maar ook op de prijs en levertijd let. Bij ons heeft u pins van hoge kwaliteit voor de beste prijs. Pins bestellen is al mogelijk vanaf 50 stuks. Daarnaast worden al onze pins binnen 2 tot 4 weken geleverd.

Door onze uitgebreide kennis van onder andere pins, leveren we onze artikelen met succes aan particulieren, sportclubs, verenigingen en bedrijven. De pins worden handmatig gemaakt, zodat kwaliteit gegarandeerd is.

U levert artwork, wij doen de rest

Lever uw unieke artwork in en wij doen de rest. Het liefst ontvangen we uw creatie in de hoogst mogelijke resolutie en in een JPEG of illustrator bestand. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld oude foto’s of andere documenten per post op te sturen. Na ontvangst scannen we het document en gebruiken we het digitale resultaat voor uw pin.

U krijgt de werktekeningen zo snel mogelijk opgestuurd. Na uw akkoord starten we meteen met het maken van uw unieke pin. Zo zorgen we altijd voor een snelle levertijd.

Wilt u ook kwalitatief goede pins kopen?

Vraag dan op een van de pin pagina’s een gratis en vrijblijvende offerte.

Heeft u eerst hulp nodig voor het kiezen van de meest geschikt pin voor uw ontwerp? Bel dan +31(0)348 – 407089 en laat u informeren door onze specialisten.

Afhankelijk van uw keuze is de levertijd 2 tot 4 weken. Dit geldt zowel voor een verzending in Nederland (€7,50 per bestelling) als België (€10,50 per bestelling).

Sneller een pin nodig? Neem dan even contact op voor het bespreken van een spoedbestelling of bel +31(0)348 – 407089.

Titel

Go to Top