Laagste prijs
Snel geleverd
Spoedlevering
Gratis drukproef
Op maat gemaakt

Broche maken met eigen ontwerp

Elke vereniging, school, bedrijf of andere organisatie krijgt er met enige regelmaat mee te maken. Op gezette tijden zijn er één of meerdere jubilarissen te huldigen. Natuurlijk zorg je voor een prachtig bos bloemen, een mooie gift en een gezellige bijeenkomst. Maar als het moment passeert, wat herinnert er dan nog aan de heuglijke gebeurtenis? Het is een origineel idee: een broche maken voor de jubilaris. Een uiting voor zijn of haar bijzondere prestatie, als iemand bijvoorbeeld 25 jaar bij de zaak zit. Of al heel lang met de collectebus langs de deur gaat. Een broche maken met een volledig eigen ontwerp is iets wat Vianen Trading heel makkelijk voor je kan verzorgen.

Broche maken en snel geleverd

Vianen Trading faciliteert graag het vervaardigen van een totaal uniek product. Je kan je eigen ontwerp insturen en een broche bestellen die helemaal past bij jouw wensen. Wij leveren de goedkoopste promotionele artikelen in heel Nederland en België. Daarbij doen we ook niet aan massaproductie. Jij kan er van uit gaan dat we absoluut geen standaard producten afleveren. Wil je een broche laten maken die van hoge kwaliteit is en snel afgeleverd worden? Stuur dan vandaag nog je ontwerp naar info@vianenonline.nl of neem contact op met onze verkoopafdeling via 0348-407089 voor hoe je het moet aanvliegen. We hebben alle vormen en formaten in huis en we kunnen in principe zonder limiet jouw ontwerp blijven leveren. Zo kunnen we zorgen dat een broche steeds hetzelfde uiterlijk heeft, ook als de jaren verstrijken.

Broche maken met zekerheid

Je wilt een broche maken die er precies zo uitziet zoals je in gedachten hebt. Dit garanderen wij door vooraf een werktekening aan je te laten zien. Zo weet je zeker dat het ontwerp goed is verwerkt. Wil je graag eerst even een voorbeeld zien van wat we allemaal kunnen met broches (of een pin, embleem of één van de andere promotionele artikelen), dan stuur we je graag wat voorbeelden op.

Titel

Go to Top