Laagste prijs
Snel geleverd
Spoedlevering
Gratis drukproef
Op maat gemaakt

Medailles met Eigen Ontwerp Bestellen

Een medaille met eigen ontwerp is een originele onderscheiding voor sportwedstrijden, evenementen of speciale prestaties. Het artwork ontwerpt u zelf. Wij maken vervolgens de medaille.

Laat unieke medailles maken van hoge kwaliteit voor een lage prijs.

Zo geeft u een uniek tastbaar symbool dat door de ontvanger nooit wordt vergeten. Het wordt vaak gezien als een van de meest waardevolle voorwerpen om een persoon te onderscheiden.

Het voordeel van unieke medailles laten maken

Eigen ontwerp voor unieke promotie
Hoogwaardige kwaliteit voor de beste prijs
Werktekening ter controle
Vanaf 5 dagen levertijd!

 

Medailles ontwerpen

Er zijn verschillende soorten medailles, voor elk budget is wat te maken

Metalen Medaille
De metalen medaille Deze kwalitatief hoogwaardige medaille is vanaf 5 werkdagen te leveren. De medaille is te maken met een full colour logo. Een mat of glanzende bedrukking of in 3D, deze medaille verschillende afwerkingsmogelijkheden. Het lint is in verschillende kleuren leverbaar of volledig naar eigen ontwerp.

De metalen medailles zijn vanaf 50 stuks te bestellen en supersnel leverbaar..

Luxe medaille
De luxe medaille heeft zoals de naam doet vermoeden een luxueuze uitstraling. Dit zorgt er ook voor dat de luxe medaille meteen wordt geassocieerd met een zeer hoge kwaliteit.Het kan in elke gewenste vorm en formaat worden gemaakt.

De luxe medailles zijn vanaf 50 stuks te bestellen. Ze worden geproduceerd in verschillende metaalkleuren (waaronder ook goud, zilver en brons) en worden afgewerkt met een pantone kleur voor de emaille vulling. De levertijd is ongeveer 2 tot 3 weken.

Gratis digitaal sample

Voor aanvang van de productie sturen we u gratis een digitale proef ter controle. Het enige wat u hier voor hoeft te doen is het aanleveren van uw eigen unieke artwork.

Onze voorkeur gaat uit naar een hoge resolutie Jpeg of illustrator vectoren bestand. Bestanden kunnen ook per post aangeleverd worden. Het fysieke document wordt dan door ons gescand en het digitale document wordt vervolgens gebruikt voor het produceren van het promotieartikel.

Wanneer u tevreden bent over ons digitale sample starten we meteen de productie. Zo weten we zeker dat de artikelen zo snel mogelijk bij u terechtkomen.

Vraag nu om een gratis digitaal sample of om extra advies

Heeft u hulp nodig bij het kopen van een medaille? Bel dan +31(0)348 – 407089. Laat u adviseren welke kwaliteit het meest geschikt is voor uw gebruik en ontwerp.

Heeft u een spoedklus? Neem dan even contact op of bel +31(0)348 – 407089. We kijken dan samen met u naar de mogelijkheden.

 

Titel

Go to Top