Laagste prijs
Snel geleverd
Spoedlevering
Gratis drukproef
Op maat gemaakt
Sleutelhangers2016-09-16T12:12:51+00:00

Sleutelhangers met eigen ontwerp bij Manomay
Een sleutelhanger met eigen ontwerp is een origineel idee bijvoorbeeld als promotiemateriaal voor naamsbekendheid. De sleutelhangers ontwerpt u zelf. Wij kunnen de sleutelhangers maken in elk gewenste vorm en formaat. Maak bijvoorbeeld sleutelhangers met het logo van uw vereniging of bedrijf. De sleutelhangers kunnen we in verschillende kwaliteiten maken. Elke kwaliteit heeft zijn eigen kenmerken. Een rubber sleutelhanger is erg praktisch in gebruik. Door het zachte materiaal maakt het geen beschadigingen en geluid. Ideaal voor op de fiets of motor! Een metalen sleutelhanger heeft een robuuste uitstraling. Enkelzijdig of dubbelzijdig logo, luxe variant of budgetvariant. Laat u adviseren welke kwaliteit het meest geschikt is voor uw gebruik en ontwerp. Vraag een gratis sample pakket aan! Voor aanvang van de productie sturen we een werktekening ter controle. Hierin staan alle details van de sleutelhanger beschreven. Op deze manier bent u altijd verzekerd van het gewenste eindresultaat.

Sleutelhanger maken
Een sleutelhanger laten maken door Manomay is een aanrader wanneer u oog heeft voor kwaliteit maar ook snel en goedkoop een sleutelhanger nodig heeft. Een sleutelhanger laten maken door Manomay betekent: snelle offerte, snelle levering. Afhankelijk van u keuze is de levertijd ongeveer 3 weken. Sneller een sleutelhanger kopen? Neem contact op over de mogelijkheden van spoedlevering.

Kwaliteit, laagste prijs, snelle levertijd
Manomay is de specialist in promotionele artikelen. Door onze uitgebreide kennis van onder andere buttons, sleutelhangers, pins en emblemen leveren wij onze artikelen met succes aan particulieren, sportclubs, verenigingen en bedrijven. We onderscheiden ons met hoogstaande kwaliteit, de laagste prijs en snelle levertijden.