Ons volledige assortiment

Zelf promo-artikelen ontwerpen met Vianen Trading

Een gadget met eigen ontwerp is een originele manier om te laten zien dat je iets gemeenschappelijk hebt. U kunt bijvoorbeeld zelf een sleutelhanger ontwerpen met het logo van uw sportclub, of regel een button met foto voor het vrijgezellenfeest van uw beste vriend. Vianen Trading zorgt voor kwalitatief hoogstaande produkten tegen de scherpste prijs. Vraag nu een offerte aan via een mail of vul het aanvraagformulier in. Aanleveren van uw ontwerp kan op veel manieren; het liefst werken wij met een hoge resolutie JPG of Illustrator – Vector bestand. Voordat we de produktie starten sturen we uiteraard eerst nog een digitale proef ter controle. Bij buttons laten maken is de minimale afname 50 stuks.

Promotionele artikelen bestellen

Een button, sleutelhanger, of embleem met eigen ontwerp via Vianen Trading is een aanrader wanneer u oog heeft voor kwaliteit maar ook snel en goedkoop een button nodig hebben. Uit vergelijkingen blijkt dat we de goedkoopste zijn in Nederland en België. Vianen Trading biedt een grote selectie aan artikelen, van klassiek tot speciaal met bijvoorbeeld lichtjes tot verschillende formaten. Bestellen via Vianen Trading betekent: snel een offerte, snel de levering in huis! Vianen Trading werkt met de snelste levertijden. De standaard levertijd voor de klassieke buttons is een week. Buttons voor vrijdag besteld worden op donderdag verstuurd.

Kwaliteit, laagste prijs, snelle levertijd

Vianen Trading is de specialist in promotionele artikelen. Door onze uitgebreide kennis van onder andere buttons, sleutelhangers, pins en emblemen leveren wij onze artikelen met succes aan particulieren, sportclubs, verenigingen en bedrijven. We onderscheiden ons met hoogstaande kwaliteit, de laagste prijs en snelle levertijden.