Laagste prijs
Snel geleverd
Spoedlevering
Gratis drukproef
Op maat gemaakt

Uniek Embleem Laten Maken

Wilt u ook een mooi embleem op kleding of textiel? Een embleem met uw unieke logo valt meteen op. Perfect voor onder andere (horeca)bedrijven, evenementen en sportclubs.

Vianen Trading heeft emblemen van hoge kwaliteit voor de laagste prijs.

Onze volledige focus ligt op promotionele artikelen zoals emblemen. Het complete productieproces voeren we zelf uit. Met onze uitgebreide kennis bieden we uitsluitend emblemen van de beste kwaliteit voor een geweldige prijs.

Emblemen bevestigt u met speels gemak op kleding en textiel. Aan u de keuze om gebruik te maken van de zelfklevende lijmlaag of om het vast te naaien.

Voordelen van unieke emblemen van Vianen Trading

Hoge kwaliteit, beste prijs
Veel verschillende soorten emblemen
Specials: vilt, handgemaakt en imitatie leder
Vanaf 50 stuks (borduuremblemen vanaf 25 stuks)
Binnen 2 tot 3 weken geleverd

Verschillende mogelijkheden voor uw embleem

Borduuremblemen hebben een robuuste uitstraling. Ze kunnen in elke gewenste vorm en formaat worden gemaakt. De borduuremblemen hebben een omgestrikte of een door laser gesneden rand van 2mm.

Geweven emblemen zijn fijner van structuur. Dit komt doordat het wordt gemaakt van dunnere garen. Geweven emblemen zijn een geweldige oplossing wanneer u een nog beter gedetailleerd embleem wilt. Alle geweven emblemen hebben een omgestikte rand.

Bedrukte emblemen hebben geen beperking in kleur. Ze zijn daardoor perfect voor zeer gedetailleerde logo’s of afbeeldingen. Ook bedrukte emblemen hebben een omgestikte rand.

Borduur sleutelhangers zijn een mooi promotiemiddel die personen gemakkelijk bij zich kunnen dragen. Het is een mooie herinnering aan uw bedrijf of evenement. De sleutelhangers kunnen enkel- en dubbelzijdig worden bewerkt.

Zelfs rubber kan tegenwoordig bevestigd worden op kleding. De hippe en steeds vaker voorkomende rubber embleem kan in alle vormen en kleuren gemaakt worden. Het rubber zorgt voor de meest volle kleuren. Er zijn rubber emblemen in zowel een 2D als 3D uitvoering.

Opzoek naar iets speciaals? We maken ook emblemen van vilt, imitatie leder en handgemaakte emblemen. Onze unieke specials vindt u niet snel ergens anders.

Emblemen industrieel wassen

Bedrijfskleding, evenementenkleding of sportkleding wilt u uiteraard schoonhouden. Veel organisaties kiezen tegenwoordig voor een industriële wasserij. Onze borduuremblemen zijn ook industrieel te wassen. Met het industrieel wassen van onze borduuremblemen profiteert u van de volgende voordelen: minimale krimp, behoud van kleur en minder slijtage.

Gratis een digitale werktekening

Stuur uw artwork in een hoge resolutie Jpeg of illustrator vectoren bestand voor het beste resultaat. Bestanden kunnen ook per post aangeleverd worden. Geboortekaartjes, foto’s of andere documenten worden gescand en het digitale bestand wordt dan gebruikt voor uw promotieartikel.

In alle gevallen sturen we gratis een digitale proef ter controle. Wanneer u tevreden bent over het voorbeeld starten we meteen met de productie van uw bestelling.

Laat uw embleem maken door een echte specialist

Als echte specialist maken we uitsluitend de beste emblemen. Dit doen we ook nog eens voor de laagste prijs.

Het minimale aantal te laten maken emblemen bedraagt 25 stuks voor borduuremblemen en 50 stuks voor de overige emblemen. Er is geen maximaal aantal te bestellen emblemen. Zelfs de grootste orders zijn bij ons gewoon mogelijk.

Kies het embleem dat het beste bij uw evenement, bedrijf of moment past. Na ontvangst hoeft u alleen nog maar het embleem te strijken of vast te naaien.

We verzenden pakketten naar alle adressen in zowel Nederland (€ 7,50 per order) als België (€ 10,50 per order). De standaard verzendmethode wordt uitgevoerd door UPS.

Spoedlevering nodig? Stel dan hier uw vraag of bel naar +31(0)348 – 407089.

Titel

Go to Top