Laagste prijs
Snel geleverd
Spoedlevering
Gratis drukproef
Op maat gemaakt

Uniek Embleem Laten Maken

Wilt u ook een mooi embleem op kleding of textiel? Een embleem met uw unieke logo valt meteen op. Perfect voor onder andere (horeca)bedrijven, evenementen en sportclubs.

Vianen Trading heeft emblemen van hoge kwaliteit voor de laagste prijs.

Onze volledige focus ligt op promotionele artikelen zoals emblemen. Het complete productieproces voeren we zelf uit. Met onze uitgebreide kennis bieden we uitsluitend emblemen van de beste kwaliteit voor een geweldige prijs.

Emblemen bevestigt u met speels gemak op kleding en textiel. Aan u de keuze om gebruik te maken van de zelfklevende lijmlaag of om het vast te naaien.

 • Borduuremblemen hebben een robuuste uitstraling en kunnen in elk gewenste vorm en formaat gemaakt worden. De emblemen worden zeer gedetailleerd geborduurd en kunnen industrieel gewassen worden. De zelfklevende lijmlaag gaat plakken wanneer deze verhit wordt. Als embleem niet verhit wordt is de laag een extra versteviging aan de achterzijde. Rand Omgestikte rand (2mm) of lasergesneden rand Kleur Pantone kleur Achterzijde Zelfklevende lijmlaag, velcro Minimale afname 25 st Levertijden 2 weken, Sneller nodig? Informeer voor spoedleveringen naar de mogelijkheden Voor meer informatie Tel: +31(0)348 407089 Email: info@vianenonline.nl
 • Borduuremblemen hebben een robuuste uitstraling en kunnen in elk gewenste vorm en formaat gemaakt worden. De emblemen worden zeer gedetailleerd geborduurd en kunnen industrieel gewassen worden.
  1. Stuur uw aanvraag naar info@vianenononline.nl
   (aantal, formaat, gewenste afwerking)
  2. Ontvang de voordeligste aanbieding per email
  3. Levertijd 2 weken.
   Sneller nodig? Informeer voor spoedleveringen naar de mogelijkheden

  Plus- en minpunten;

  • Minimale afname slechts 25 stuks
  • Robuuste uitstraling
  • Standaard zelfklevende lijmlaag
  • In alle formaten en vormen leverbaar
  • Minder geschikt voor ontwerpen met kleurverloop
  • Kleine gedetailleerde ontwerpen zijn minder scherp
  Bekijk ook: geweven embleem, bedrukt embleem, badstof embleem, rubber embleem, borduur sleutelhanger.
 • Een geweven embleem is fijner van structuur doordat er gewerkt wordt met dunnere garen. Een geweven embleem is daarom zeer geschikt voor gedetailleerde afbeeldingen. De randen van het embleem zijn afgewerkt met een omgestikte rand. De emblemen zijn aan de achterzijde voorzien van een zelfklevende lijmlaag die bij verhitting gaat plakken. Wanneer deze niet wordt verhit is de laag een extra versteviging. Rand Omgestikte rand (2mm) of laser gesneden rand Kleur Pantone kleur Achterzijde Zelfklevende lijmlaag, velcro, 3M stickerlaag Minimale afname 50 st Levertijden 3 weken, Sneller nodig? Informeer voor spoedleveringen naar de mogelijkheden
 • Met een bedrukt embleem kan je zeer gedetailleerde logos maken. Er is geen beperking in kleur gebruik. Zeer geschikt voor fotos. De randen van het embleem zijn afgewerkt met een omgestikte rand. De emblemen zijn aan de achterzijde voorzien van een zelfklevende lijmlaag die bij verhitting gaat plakken. Wanneer deze niet wordt verhit is de laag een extra versteviging. Rand Omgestikte rand (2mm) of laser gesneden rand Kleur Full colour print Achterzijde Zelfklevende lijmlaag, velcro, 3M stickerlaag Minimale afname 25 st Levertijden 3 weken, Sneller nodig? Informeer voor spoedleveringen naar de mogelijkheden
 • Badstofemblemen voelen zacht aan en hebben een karakteristieke uitstraling. Ze kunnen in elk gewenste vorm en formaat gemaakt worden. De stof voelt zacht aan en het logo ligt boven op de stof. Andere namen voor dit embleem zijn chenille badges of varsity emblems. In combinatie met borduren kun je zeer kleine details ook zichtbaar maken. Rand Omgestikte rand (2mm) of lasergesneden rand Kleur Pantone kleur Achterzijde Zelfklevende lijmlaag, velcro Minimale afname 25 st Levertijden 2 weken, Sneller nodig? Informeer voor spoedleveringen naar de mogelijkheden Voor meer informatie Tel: +31(0)348 407089 Email: info@vianenonline.nl
 • De rubber emblemen kunnen in elke vorm en kleur gemaakt worden.Bij de productie van rubber emblemen worden volle kleuren gebruikt. De emblemen kunnen gemaakt worden in een 2D uitvoering of in een 3D uitvoering. De emblemen zijn standaard afgewerkt met een naaigoot wat het gemakkelijk maakt de emblemen te bevestigen. Daarnaast is het mogelijk de emblemen aan de achterzijde te voorzien van een 3M stickerlaag. Rand Naaigoot Kleur Pantone kleur Achterzijde Blanco, 3M stickerlaag Minimale afname 50st Levertijden 3 weken, Sneller nodig? Informeer voor spoedleveringen naar de mogelijkheden
 • De sleutelhangers hebben een robuuste uitstraling en kunnen in elk gewenste vorm en formaat gemaakt worden. De hangers worden zeer gedetailleerd geborduurd en zijn voorzien van een omgestikte rand. De sleutelhanger kan enkel en dubbelzijdig bewerkt worden. altijd de beste kwaliteit  laagste prijsgarantie van Nederland en België  snel een duidelijke en vrijblijvende offerte  sinds 2003 dé specialist in het maken van sleutelhangers Levertijden 2~3 weken, Sneller nodig? Informeer voor een spoedleveringen naar de mogelijkheden Minimale afname 50 stuks per ontwerp

  Vraag snel een vrijblijvende offerte aan op basis van uw ontwerp

 • Naast standaard emblemen produceren wij ook enkele speciale varianten emblemen zoals bijvoorbeeld. • Vilt emblemen • Handgemaakte emblemen • Sleutelhanger emblemen • Imitatie leder emblemen Informeer naar de mogelijkheden Levertijden 3 weken, Sneller nodig? Informeer voor spoedleveringen naar de mogelijkheden  

Voordelen van unieke emblemen van Vianen Trading

Hoge kwaliteit, beste prijs
Veel verschillende soorten emblemen
Specials: vilt, handgemaakt en imitatie leder
Vanaf 50 stuks (borduuremblemen vanaf 25 stuks)
Binnen 2 tot 3 weken geleverd

Verschillende mogelijkheden voor uw embleem

Borduuremblemen hebben een robuuste uitstraling. Ze kunnen in elke gewenste vorm en formaat worden gemaakt. De borduuremblemen hebben een omgestrikte of een door laser gesneden rand van 2mm.

Geweven emblemen zijn fijner van structuur. Dit komt doordat het wordt gemaakt van dunnere garen. Geweven emblemen zijn een geweldige oplossing wanneer u een nog beter gedetailleerd embleem wilt. Alle geweven emblemen hebben een omgestikte rand.

Bedrukte emblemen hebben geen beperking in kleur. Ze zijn daardoor perfect voor zeer gedetailleerde logo’s of afbeeldingen. Ook bedrukte emblemen hebben een omgestikte rand.

Borduur sleutelhangers zijn een mooi promotiemiddel die personen gemakkelijk bij zich kunnen dragen. Het is een mooie herinnering aan uw bedrijf of evenement. De sleutelhangers kunnen enkel- en dubbelzijdig worden bewerkt.

Zelfs rubber kan tegenwoordig bevestigd worden op kleding. De hippe en steeds vaker voorkomende rubber embleem kan in alle vormen en kleuren gemaakt worden. Het rubber zorgt voor de meest volle kleuren. Er zijn rubber emblemen in zowel een 2D als 3D uitvoering.

Opzoek naar iets speciaals? We maken ook emblemen van vilt, imitatie leder en handgemaakte emblemen. Onze unieke specials vindt u niet snel ergens anders.

Emblemen industrieel wassen

Bedrijfskleding, evenementenkleding of sportkleding wilt u uiteraard schoonhouden. Veel organisaties kiezen tegenwoordig voor een industriële wasserij. Onze borduuremblemen zijn ook industrieel te wassen. Met het industrieel wassen van onze borduuremblemen profiteert u van de volgende voordelen: minimale krimp, behoud van kleur en minder slijtage.

Gratis een digitale werktekening

Stuur uw artwork in een hoge resolutie Jpeg of illustrator vectoren bestand voor het beste resultaat. Bestanden kunnen ook per post aangeleverd worden. Geboortekaartjes, foto’s of andere documenten worden gescand en het digitale bestand wordt dan gebruikt voor uw promotieartikel.

In alle gevallen sturen we gratis een digitale proef ter controle. Wanneer u tevreden bent over het voorbeeld starten we meteen met de productie van uw bestelling.

Laat uw embleem maken door een echte specialist

Als echte specialist maken we uitsluitend de beste emblemen. Dit doen we ook nog eens voor de laagste prijs.

Het minimale aantal te laten maken emblemen bedraagt 25 stuks voor borduuremblemen en 50 stuks voor de overige emblemen. Er is geen maximaal aantal te bestellen emblemen. Zelfs de grootste orders zijn bij ons gewoon mogelijk.

Kies het embleem dat het beste bij uw evenement, bedrijf of moment past. Na ontvangst hoeft u alleen nog maar het embleem te strijken of vast te naaien.

We verzenden pakketten naar alle adressen in zowel Nederland (€ 7,50 per order) als België (€ 10,50 per order). De standaard verzendmethode wordt uitgevoerd door UPS.

Spoedlevering nodig? Stel dan hier uw vraag of bel naar +31(0)348 – 407089.

Titel

Go to Top