Laagste prijs
Snel geleverd
Spoedlevering
Gratis drukproef
Op maat gemaakt

Magneten Bedrukken

Magneten zijn leuke items om uw bedrijf of evenement te promoten, maar ook om een gebeurtenis extra te benadrukken. Maak bijvoorbeeld een ontwerp met het logo van uw sportclub, of regel een koelkastmagneet met foto voor de tachtigste verjaardag van oma.

Laat magneten bedrukken door Vianen Trading.

In ons assortiment vindt u uitsluitend kwalitatief hoogstaande magneten. Door zelf het productieproces in handen te hebben, is het mogelijk om de laagste prijs te hanteren. De minimale afname is 50 stuks.

Voordelen van unieke magneten laten bedrukken

Eigen ontwerp voor uniek artikel
Hoogwaardige kwaliteit voor de beste prijs
8 soorten magneten
Gratis digitale werktekening ter controle
1 tot 2 weken levertijd (spoedlevering optioneel)

8 soorten magneten voor uw artwork

Magneten bestellen bij Vianen Trading is een aanrader wanneer u oog heeft voor kwaliteit, maar ook wanneer u goedkoop en snel magneten nodig hebt. Alle magneten worden op een milieuverantwoorde manier gemaakt

We hebben maar liefst 5 standaard maten magneten in het assortiment. Bij alle maten magneten wordt er gebruik gemaakt van een full colour print. De standaard kleurinstelling is CMYK. Vanaf 500 stuks is het mogelijk de buttons in pantone kleuren te maken. De volgende afmetingen zijn bij ons te bestellen: Ø37mm, Ø45mm,Ø55mm, Ø77mm en 40x70mm.

Naast de standaard magneten hebben we ook drie speciale magneten van rubber, metaal en een button met magneetsluiting. De button met magneetsluiting is een handig promotiemiddel die u aan uw kleding kunt bevestigen. Bij deze button hoeft u géén speld door uw kleding te halen.

Gratis digitaal sample voor uw artwork

Stuur uw artwork in een hoge resolutie Jpeg of illustrator vectoren bestand voor het beste resultaat. Houd rekening met gebruikte lettertypen. Bestanden kunnen ook per post aangeleverd worden. Geboortekaartjes, foto’s of andere documenten worden gescand en het digitale bestand wordt dan gebruikt voor uw promotieartikel.

Voor aanvang van de productie sturen we gratis een digitale proef ter controle. Wanneer u tevreden bent over het voorbeeld starten we meteen met de productie van uw bestelling.

Vraag nu om een gratis digitaal sample of om extra advies

Geen idee welke magneet het beste bij uw situatie past? Bel dan +31(0)348 – 407089. Laat u adviseren welke kwaliteit het meest geschikt is voor uw gebruik en ontwerp.

Wanneer u een spoedklus heeft is het aan te raden om ook zo snel mogelijk contact op te nemen of te bellen naar +31(0)348 – 407089. We kijken dan samen met u naar alle mogelijkheden.

De standaard verzendkosten bedragen 7,50 euro voor een bestelling uit Nederland en 10,50 euro voor een bestelling uit België. De standaard verzendingsmethode wordt uitgevoerd door UPS.

Titel

Go to Top