Laagste prijs
Snel geleverd
Spoedlevering
Gratis drukproef
Op maat gemaakt

Medailles met Eigen Ontwerp Bestellen

Een medaille met eigen ontwerp is een originele onderscheiding voor sportwedstrijden, evenementen of speciale prestaties. Het artwork ontwerpt u zelf. Wij maken vervolgens de medaille.

Laat unieke medailles maken van hoge kwaliteit voor een lage prijs.

Zo geeft u een uniek tastbaar symbool dat door de ontvanger nooit wordt vergeten. Het wordt vaak gezien als een van de meest waardevolle voorwerpen om een persoon te onderscheiden.

 • Deze medaille heeft een luxe uitstraling, kwalitatief zeer hoogwaardig. De medaille kan in elk gewenste vorm en formaat gemaakt worden. Kwaliteit Emaille, bedrukking Kleur In verschillende metaalkleuren te maken.Pantone kleur voor de emaille vulling Bevestiging Lint, eventueel ook te maken in gewenste kleurstelling met bedrukking Minimale afname 50st Levertijden 2~3 weken, Sneller nodig? Informeer voor spoedleveringen naar de mogelijkheden Voor meer informatie Tel: +31(0)348 407089 Email: info@vianenonline.nl
 • Button bevestigd aan een lint.De button is full colour te bedrukken en leverbaar vanaf 50st. De buttonmedaille is verkrijgbaar in de maten Ø37mm en Ø55mm.  

  Prijslijst Button Medaille (incl. lint en bedrukking) 

  Aantal Ø37mm Ø55mm
  50st € 0.99 € 1.10
  100st € 0.94 € 0.99
  250st € 0.87 € 0.88
  1000st € 0.76 € 0.78
    Levertijden
  1 tot 2 weken na goedkeuring artwork. Sneller nodig? Informeer voor spoedleveringen naar de mogelijkheden.
  Drukproces
  De buttons worden gemaakt door middel van CMYK kleurstelling. Vanaf 500st is het mogelijk de buttons te maken in pantone kleuren. Ook het maken van buttons in de kleuren fluor en metallic (o.a. goud en zilver) zijn mogelijk vanaf dit aantal.
  De buttons worden op een milieuverantwoorde manier gemaakt. De kunststof onderdelen zijn van gerecycled materiaal en kunnen gerecycled worden. Het papier waarmee we werken heeft FSC keurmerk. Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW en verzendkosten.  

Het voordeel van unieke medailles laten maken

Eigen ontwerp voor unieke promotie
Hoogwaardige kwaliteit voor de beste prijs
2 opties: Luxe of button medaille
Werktekening ter controle
1 tot 3 weken levertijd (spoedlevering optioneel)

Luxe of button medaille ontwerpen

Er zijn twee soorten medailles: de luxe medaille en de button medaille. Voor beide medailles heeft u de keuze tussen een enkelzijdig of dubbelzijdig logo.

Luxe medaille
De luxe medaille heeft zoals de naam doet vermoeden een luxueuze uitstraling. Dit zorgt er ook voor dat de luxe medaille meteen wordt geassocieerd met een zeer hoge kwaliteit.

Het kan in elke gewenste vorm en formaat worden gemaakt. De luxe medailles zijn vanaf 50 stuks te bestellen. Ze worden geproduceerd in verschillende metaalkleuren (waaronder ook goud, zilver en brons) en worden afgewerkt met een pantone kleur voor de emaille vulling. De levertijd is ongeveer 2 tot 3 weken.

Button medaille
De button medaille is de budget variant. Het is vergeleken met de luxe medaille een voordeligere optie en sneller te produceren (1 tot 2 weken). De medaille betreft een button die aan een lint wordt bevestigd. De button is full colour te bedrukken en leverbaar vanaf 50 stuks. De medaille is verkrijgbaar in de maten Ø37mm en Ø55mm. Het product wordt op een milieuverantwoorde manier gemaakt.

Gratis digitaal sample

Voor aanvang van de productie sturen we u gratis een digitale proef ter controle. Het enige wat u hier voor hoeft te doen is het aanleveren van uw eigen unieke artwork.

Onze voorkeur gaat uit naar een hoge resolutie Jpeg of illustrator vectoren bestand. Bestanden kunnen ook per post aangeleverd worden. Het fysieke document wordt dan door ons gescand en het digitale document wordt vervolgens gebruikt voor het produceren van het promotieartikel.

Wanneer u tevreden bent over ons digitale sample starten we meteen de productie. Zo weten we zeker dat de artikelen zo snel mogelijk bij u terechtkomen.

Vraag nu om een gratis digitaal sample of om extra advies

Heeft u hulp nodig bij het kopen van een medaille? Bel dan +31(0)348 – 407089. Laat u adviseren welke kwaliteit het meest geschikt is voor uw gebruik en ontwerp.

Heeft u een spoedklus? Neem dan even contact op of bel +31(0)348 – 407089. We kijken dan samen met u naar de mogelijkheden.

De verzendkosten bedragen 7,50 euro binnen Nederland en 10,50 euro voor een bestelling uit België. Alle standaard verzendingen worden uitgevoerd door UPS.