Laagste prijs
Snel geleverd
Spoedlevering
Gratis drukproef
Op maat gemaakt

Pins Laten Maken: Unieke en Tijdloze Speldjes

Een speciale pin gaat lang mee en heeft een tijdloze uitstraling. Naast tijdloos gaan kwalitatief goede pins ook een lange tijd mee.

Vianen Trading maakt duurzame pins voor een lage prijs.

Na het plaatsen van uw order maken we meteen een digitale werktekening. Zo weet u precies hoe het eindproduct er uit komt te zien. Tevreden over ons ontwerp? Dan gaan we meteen over tot productie van uw pins.

Promotiemiddel, sieraad of een uniek cadeau? Het is in ieder geval een tijdloze herinnering.

 • De pin heeft een zeer luxe en kwalitatief hoge uitstraling en behoudt zijn kleur levenslang. Door de synthetische kleuren komt het logo zeer kleurecht op het materiaal. Er zijn meerdere metaalkleuren zijn mogelijk. Laat u informeren naar de mogelijkheden! altijd de beste kwaliteit  laagste prijsgarantie van Nederland en België  snel een duidelijke en vrijblijvende offerte  sinds 2003 dé specialist in het maken van pins   De minimale afname van deze pin is 50 stuks. Bekijk ook: Sluitingen, Verpakking, Pin Zacht emaille, Pin Bedrukt, Reliëf Pin, Gegoten Pin, Cloisonné Pin,
 • De kleuren liggen iets dieper in de pin waardoor er  reliëf ontstaat.  Dit geeft de pin zijn kenmerkende uitstraling. De pin behoudt zijn kleur levenslang.  Er zijn meerdere metaalkleuren zijn mogelijk. Laat u informeren naar de mogelijkheden! altijd de beste kwaliteit  laagste prijsgarantie van Nederland en België  snel een duidelijke en vrijblijvende offerte  sinds 2003 dé specialist in het maken van pins   De minimale afname van deze pin is 50 stuks. Bekijk ook: Sluitingen, Verpakking, Pin Hard emaille, Pin Bedrukt, Reliëf Pin, Gegoten Pin, Cloisonné Pin,
 • Een bedrukte pin is zeer geschikt voor logo's met kleurverloop en schaduweffecten, zoals fotos. De afbeelding wordt op de metalen ondergrond bedrukt en afgewerkt met een beschermlaag. De pin is in elk gewenste vorm en formaat te maken. altijd de beste kwaliteit  laagste prijsgarantie van Nederland en België  snel een duidelijke en vrijblijvende offerte  sinds 2003 dé specialist in het maken van pins   De minimale afname van deze pin is 50 stuks. Bekijk ook: Sluitingen, Verpakking, Pin Zacht emaille, Pin Hard emaille, Reliëf Pin, Gegoten Pin, Cloisonné Pin,
 • Een reliëf pin kenmerkt zich door hoger en diepliggend metaal. Tijdens het produceren wordt de pin licht gevlamd en daarna gepolijst waardoor het hoger liggend metaal lichter van kleur wordt.  De pin volledig verchroomd of in combinatie met matte tinten metaal is ook een optie. Laat u informeren naar de mogelijkheden. altijd de beste kwaliteit  laagste prijsgarantie van Nederland en België  snel een duidelijke en vrijblijvende offerte  sinds 2003 dé specialist in het maken van pins   De minimale afname van deze pin is 50 stuks. Bekijk ook: Sluitingen, Verpakking, Pin Zacht emaille, Pin Bedrukt, Pin Hard emaille, Gegoten Pin, Cloisonné Pin,
 • Met deze techniek kunnen 3D pins gemaakt worden. In tegenstelling tot de andere productiemethodes van pins,wordt de pin niet uit metaal gesneden, maar door middel van een vloeibare legering gegoten in elk gewenste vorm. altijd de beste kwaliteit  laagste prijsgarantie van Nederland en België  snel een duidelijke en vrijblijvende offerte  sinds 2003 dé specialist in het maken van pins   De minimale afname van deze pin is 50 stuks. Bekijk ook: Sluitingen, Verpakking, Pin Zacht emaille, Pin Bedrukt, Pin Hard emaille, Reliëf Pin, Cloisonné Pin,
 • Duizenden jaren geleden is deze techniek ontwikkeld in China. De pin is kwalitatief zeer hoogwaardig en behoud zijn kleur levenslang. Een cloisonné pin is eerder een sieraad dan een promotioneel artikel. Hou wel rekening met de beperkte AOKI kleuren kaart. altijd de beste kwaliteit  laagste prijsgarantie van Nederland en België  snel een duidelijke en vrijblijvende offerte  sinds 2003 dé specialist in het maken van pins   De minimale afname van deze pin is 50 stuks. Bekijk ook: Sluitingen, Verpakking, Pin Zacht emaille, Pin Bedrukt, Pin Hard emaille, Reliëf Pin, Cloisonné Pin,
 • Er zijn verschillende sluitingen mogelijk bij de pins. De standaard sluiting is een clutch pin. Dit is een pinnetje met een vlinderdopje. De clutchpin is verkrijgbaar in een gouden en zilveren kleur. De kleur wordt gekozen afhankelijk van de kleur van de pin zelf. Veelgebruikte alternatieven; Luxe clutchpin Rubber dop Reverenaald (met dop) Veiligheidsspeld Magneet Schroefsluiting altijd de beste kwaliteit  laagste prijsgarantie van Nederland en België  snel een duidelijke en vrijblijvende offerte  sinds 2003 dé specialist in het maken van pins   De minimale afname van deze pin is 50 stuks. Bekijk ook: Verpakking, Pin Zacht emaille, Pin Bedrukt, Pin Hard emaille, Reliëf Pin, Cloisonné Pin,
 • Verpakking is niet alleen een manier om de pin te beschermen, het heeft ook toegevoegde attentie waarde. Bij de acrylraat geschenkbox kan je al ziet wat voor pin er in het doosje zit. Wil je dit meer beschermd houden kies dan voor een fluwelen geschenk doos. Standaard zijn de pins verpakt in een plastic zakje. Dit zorgt ervoor dat de pins goed beschermd zijn tijdens transport. Er is ook een mogelijkheid om de pins te rollen in papier. Dit is een  meer milieuvriendelijke manier van verpakken en gemakkelijk als je de pins nog verder moet verwerken of snel uitdelen. Als je er voor kiest de pins de pins kaartje te plaatsen heb je een extra mogelijkheid om je boodschap vermelden. De kaartjes zijn in elk gewenst formaat en vorm te maken en volledig full colour te bedrukken. Barcodes, nummering en prijsvermelding behoren tot de mogelijkheden. Informatie
  Levertijd geen extra levertijd, loopt met de productie van de pin mee
  Verzending UPS Standaard Nederland (€ 7,50), UPS Standaard Belgie (€ 10,50)
     

Voordelen van duurzame pins van Vianen Trading

Hoge kwaliteit, beste prijs
Veel verschillende soorten pins
Verschillende soorten sluitingen
Luxe giftbox (optioneel)
Binnen 2 tot 4 weken geleverd

Uniek juweel in uw eigen stijl

U heeft verschillende opties om de pin precies te maken zoals u in gedachten heeft. Elke variant heeft zijn eigen kenmerk.

Hard emaille pins worden gemaakt met synthetisch materiaal. Het heeft een luxe uitstraling en behoudt zijn kleur levenslang. Bij pins van zacht emaille ontstaat er iets meer reliëf, doordat het emaille iets dieper in de pin ligt.

U kunt ook kiezen voor de eeuwenoude cloisonné techniek. Met deze techniek wordt geplet draad in bepaalde motieven op een metalen ondergrond aangebracht.

Gegoten pins zijn de perfecte optie voor het maken van 3D pins. Door middel van een vloeibaar mengsel wordt het in de gewenste vorm gegoten.

In een reliëf pin worden geen verschillende kleuren gebruikt. Het bevat alleen een metaalkleur. Dit type pin wordt vaak gebruikt voor evenementen en logo’s.

Bedrukte pins zijn geschikt voor logo’s of afbeeldingen met kleurenverloop en schaduweffecten. Dit is uw pin als u meer details wilt op uw pin.

Er zijn ook verschillende soorten sluitingen mogelijk voor uw pin. De standaard sluiting is de clutch pin, maar er zijn bijvoorbeeld ook sluitingen met een beschermdop, knijpdop, magneetsluiting en schroefsluiting.

Alle pins zitten standaard in een plastic zakje, maar nog een stuk mooier zijn onze luxe giftboxen en andere verpakkingen. Vind de meest geschikte verpakking voor uw pin.

Hoge kwaliteit, lage prijs en snelle levertijd

Een pin laten maken door Vianen Trading is een aanrader wanneer u oog heeft voor kwaliteit, maar ook op de prijs en levertijd let. Bij ons heeft u pins van hoge kwaliteit voor de beste prijs. Pins bestellen is al mogelijk vanaf 50 stuks. Daarnaast worden al onze pins binnen 2 tot 4 weken geleverd.

Door onze uitgebreide kennis van onder andere pins, leveren we onze artikelen met succes aan particulieren, sportclubs, verenigingen en bedrijven. De pins worden handmatig gemaakt, zodat kwaliteit gegarandeerd is.

U levert artwork, wij doen de rest

Lever uw unieke artwork in en wij doen de rest. Het liefst ontvangen we uw creatie in de hoogst mogelijke resolutie en in een JPEG of illustrator bestand. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld oude foto’s of andere documenten per post op te sturen. Na ontvangst scannen we het document en gebruiken we het digitale resultaat voor uw pin.

U krijgt de werktekeningen zo snel mogelijk opgestuurd. Na uw akkoord starten we meteen met het maken van uw unieke pin. Zo zorgen we altijd voor een snelle levertijd.

Wilt u ook kwalitatief goede pins kopen?

Vraag dan op een van de pin pagina’s een gratis en vrijblijvende offerte.

Heeft u eerst hulp nodig voor het kiezen van de meest geschikt pin voor uw ontwerp? Bel dan +31(0)348 – 407089 en laat u informeren door onze specialisten.

Afhankelijk van uw keuze is de levertijd 2 tot 4 weken. Dit geldt zowel voor een verzending in Nederland (€7,50 per bestelling) als België (€10,50 per bestelling).

Sneller een pin nodig? Neem dan even contact op voor het bespreken van een spoedbestelling of bel +31(0)348 – 407089.

Titel

Go to Top